Locatie: Goudenregenlaan 8

                   1901 SP Castricum

Specialiste Linda van Wolferen

 

In 2008 zocht ik een nieuwe uitdaging om mee aan de slag te gaan. Op een dag zat ik zelf in de stoel van een pmu-specialist, en ineens begon er een idee bij me op te borrelen. 'Zou dit niet iets voor mij zijn?', dacht ik. Ik ben me gaan verdiepen in het vak. En wat begon bij een idee, transformeerde al snel in een nieuwe levensmissie. Ik wilde mensen helpen zichzelf weer hun allermooist te laten voelen.

 

Niet veel later ben ik gaan zoeken naar pmu-studies. Ik ben heel bewust van het feit dat jouw gezicht je persoonlijke visitekaartje is. Kwaliteit staat hierbij zonder twijfel voorop, en daarom koos ik er uiteindelijk voor om me te laten opleiden als pmu-specialist bij de Irma Hulscher Acedemie , een van de beste pmu-studies van Nederland. Met deze afgeronde opleiding als basis opende ik mijn eigen prakijk: mijn eigen permanente make-up praktijk in Castricum! Ondertussen kan ik me een leven zónder mijn praktijk me niet meer voorstellen.

 

Nog steeds blijf ik me continu ontwikkelen door middel van trainingen en workshops, waardoor ik op de hoogte te blijf van alle pmu-techieken en ik mijn vak zo professioneel mogelijk kan uitvoeren. Iedere dag ben ik in contact met mensen en werk ik met hen samen om iets moois te creëren. Ik kan zowel mijn creatieve ei kwijt, als opgaan in het sociale aspect. Dat vind ik heerlijk. Uiteindelijk doe ik het allemaal voor de blije gezichten van mijn klanten. Ik denk ook dat dat in mijn vakgebied de allerbeste motivatie is die er is!

De praktijkruimte is fris en licht van kleur, de ruimte is speciaal ingericht voor permanente make-up behandelingen. GGD keuring iedere 3 jaar.