Permanente make-up voor haaruitval

Wanneer u kampt met alopecia, chemo, hormonale invloeden of andere vormen van haaruitval, kan PMU u weer net dat extra beetje zelfvertrouwen geven. 

 

Wenkbrauwhaartjes 
Heeft u geen  wenkbrauwhaartjes (meer) of weet u niet zeker of deze nog terugkomen? U kunt er dan voor kiezen om uw wenkbrauwen te laten pigmenteren door middel van permanente make-up. U kunt hierbij denken aan verschillende technieken zoals de hairstroke techniek of shadow techniek voor een mooi natuurlijk resultaat,  zeker als u heel weinig of helemaal geen wenkbrauwhaartjes meer heeft kan dit een fijne oplossing zijn.

 

Wimperhaartjes 

Als u geen wimperhaartjes meer heeft en toch een sprekende oogopslag wilt hebben, kunt u kiezen voor een permanente eyeliner of infralash op uw bovenooglid. Wij nemen de tijd voor u, om uw wensen en kleurvoorkeur te bespreken. Eerst zal de vorm bepaald worden om te onderzoeken wat het beste past bij uw gezicht. Een andere optie is om de wenkbrauw die u vroeger had, weer terug te krijgen. Samen komen wij tot het gewenste resultaat.

 

Alopecia

 Alopecia is een vorm van haaruitval, en bestaat in verschillende vormen en gradaties. Tijdens dit proces worden vaak ook de wimpers en wenkbrauwen aangetast. Zowel voor vrouwen als voor mannen kan alopecia reden zijn voor een behandeling. Zeker wanneer u kampt met alopecia androgenetica, en de kaalheid definitief is. Wenkbrauwen zijn nu eenmaal enorm bepalend voor de uitdrukking in ons gezicht.


Samenwerking met specialist voor haaruitval
Zoekt u een specialist die u kan adviseren in verschillende haarwerken van haarstukje, confectie haarwerk en zelfs maatwerk? Wij werken samen met  Carola Sander van Livage Haarwerken Akersloot/ Kapsalon FicaroolCarola is dé specialist in Noord-Holland voor al uw haarzaken. Zij neemt uitgebreid de tijd voor u. Bij Livage begrijpen ze uw problemen en alle vragen en emoties die daarbij horen, en zoeken zij samen met u naar passende oplossingen.

 

Klik op de knop hieronder om de website van Livage Haarwerken Akersloot te bezoeken.