Permanente make-up corrigeren

Het kan voorkomen dat u uw permanente make-up wil laten corrigeren. Bijvoorbeeld oude PMU die verkleurd is, of als het verkeerd is gezet. U kunt hierbij denken aan groen of of rood verkleurde wenkbrauwen, of veel te dunne of te laag geplaatste wenkbrauwen. 

 

Tijdens een intake gesprek kunnen wij samen met u alle mogelijkheden om de permanente make-up te corrigeren met u doornemen. Soms is het voldoende om met andere kleuren te werken en daarmee de kleur van het te behandelen lichaamsdeel weer mooi te krijgen. In het geval de oude PMU buiten de gewenste vorm valt, is het soms ook mogelijk deze te verwijderen.

 

Twijfelt u of u de PMU moet laten laseren? Neemt u gerust contact met ons op. Vaak is laseren niet nodig en kunt u door middel van een PMU correctie weer met een fijn gevoel over straat.

 

Hoe ontstaan verkleurde wenkbrauwen?

Vanaf het moment dat pigment in de huid wordt gebracht, begint het na ongeveer 1 jaar langzaam te vervagen. Het pigment is opgebouwd uit meerder kleuren, hierdoor krijgt u bijvoorbeeld voor uw wenkbrauwen een bruine kleur. Doordat de verschillende kleuren niet allemaal en bij iedereen even snel uit de huid verdwijnen, blijft er in sommige gevallen een restkleur over. Dit kan blauw, groen of rood zijn, het gaat in de meeste gevallen om hele oude PMU. Wij hebben de kennis en ervaring om dit te corrigeren!