Voor- en nazorg permanente make-up

Voorzorg instructies permanente make-up

 

Haren wassen

Was uw haren voor het laatst 3 dagen voorafgaande de behandeling, het behandelde gebied moet 3 dagen droog blijven.

 

Koortslip
Als u regelmatig een koortslip heeft, dan raden wij een lip behandeling af. Heeft u af en toe een koortslip, of minder dan 1 keer per jaar? Dan moet u het volgende advies aanhouden: neem 1 week voorafgaande de behandeling L-Lysine 1000 mg en vitamine C-Ester 1000 mg per dag in op een nuchtere maag (vitamine C-Esther, géén bruistabletten). 7 dagen na de behandeling stopt u hier weer mee.

 

Zovirax smeren

Het is sterk aan te raden om 7  dagen voorafgaande de behandeling te beginnen met het smeren van  Zovirax. Neem de Zovirax tube ook mee naar de behandeling, want wij smeren de lippen hier direct na de behandeling mee in. U gebruikt de Zovirax 5x per dag, 7 dagen lang. U begint hier weer mee 7 dagen voor de volgende behandeling.


Nazorg instructies permanente make-up

 

Het aanbrengen van permanente make-up op uw gezicht verlangt enige nazorg. Uiteraard doorlopen wij deze stappen zorgvuldig met u. U krijgt van ons een uitgebreid nazorgformulier mee, u kunt alvast rekening houden met de onderstaande instructies.

 

Haren wassen

De behandelde huid dient gedurende 3 dagen droog te worden gehouden, ons advies is daarom om haren wassen binnen die periode nog te vermijden, of zeer voorzichtig te doen. 

 

Zonlicht

Na een permanente make-up behandeling mag u 7 tot 10  dagen niet in de volle zon, en ook geen gebruik maken van de zonnebank of sauna.

 

Sporten

Om zeker te zijn van het mooiste resultaat, raden wij aan om 5 tot 10 dagen na de behandeling niet te sporten.

 

Infecties voorkomen

Probeer het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken om infecties te voorkomen.

 

Verschillen in behandelingen

De resultaten van een PMU behandeling kunnen verschillend zijn. Dit kan te maken hebben met verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld huidtype of leeftijd. Niet bij iedere klant pakt de PMU de eerste behandeling goed. Mochten er verschillen ontstaan tussen de eerste en de tweede behandeling (na genezing als de korstjes eraf zijn gevallen) kunt u het rustig bijtekenen tot de volgende behandeling, Tijdens de tweede en mogelijk derde behandeling kijken wij opnieuw naar de vorm en kleur, en werken wij dit bij totdat u helemaal tevreden bent.