Permanente Make-Up Lippen

Permanente Make-Up is dé uitkomst om verzorgde lippen te hebben, en ze voller te laten lijken.

De meeste vrouwen kiezen voor een natuurlijk resultaat, en voor een zachte natuurlijke tint, en dat kan! 

 

We blijven altijd de natuurlijke vorm van de lippen volgen, toch is de linker- en rechterkant  nooit hetzelfde.

We tekenen de vorm daarom eerst na en passen deze waar nodig iets aan,  dit is belangrijk omdat je de lippen gaat accenturen met pmu,  zou je dit niet doen dan ga je  alle natuurlijke verschillen juist zien, de tekening is dus een zeer belangrijk onderdeel van dit vak en zal ook tijd in beslag nemen.

 

Als we ouder worden verliezen we onze strakke lip lijn, door de lip lijn weer te accentueren lijkt u jonger.

We zien ook steeds meer jonge meiden in de salon die kiezen voor pmu lippen, ook zij zijn fan van deze techniek.

Alleen een lip lijn is het minst natuurlijk en wordt ook bijna niet meer gedaan,  de meeste vrouwen kiezen voor lip shadow of full lips.

 

Het pigment wat ingebracht is in de lippen zal ongeveer 2 jaar goed blijven zitten, hierna kunt u kiezen het langzaam te laten vervagen of u kiest voor een touch up.

PMU lippen altijd een verzorgde mooie mond, u kunt zich nu op ieder moment weer vrouwelijk voelen.

 

 

 

PMU lip behandeling

Tegenwoordig kunnen wij een heel natuurlijk resultaat creëren,  bij de lippen. Wij kunnen er zelfs voor zorgen dat het net lijkt of er lipgloss op uw lippen zit.

Wij tekenen eerst de lip lijn voor,  zodat duidelijk wordt  hoe het er na pigmentatie uit komt te zien. Pas als u helemaal tevreden bent met het resultaat gaan we over tot pigmentatie.

De behandeling is vrijwel pijnloos, wij gebruiken een verzachtende crème.

PMU lip behandeling blijft ongeveer 2 jaar goed zitten, u kunt kiezen voor een nabehandeling tegen die tijd. Of u kiest ervoor deze verder te laten vervagen op een heel natuurlijke manier.

 

PMU lip correctie

Bent u niet tevreden over het uiterlijk van uw lippen?  Of is er bijvoorbeeld sprake van een operatie of aangeboren schisis? Wij kunnen kleine correctie's aanbrengen, zodat u weer tevreden bent over het uiterlijk van uw mond.

Permanente Make-Up biedt hierin echt een uitkomst.

 

Contra indicatie

Bijna alle lippen zijn geschikt voor pigmentatie, alleen niet als daar moeder vlekjes in zitten of sproetjes ( zie foto hierboven). Als we toch zouden pigmenteren is de kans zeer groot dat de sproetjes blauw worden, dit is een absolute contra indicatie.