Permanente make-up voor lippen

Permanente make-up is dé uitkomst om verzorgde lippen te creëren en ze voller te laten lijken. Bij het ouder worden komt het voor dat de strakke lip lijn verloren gaat. Door het accentueren van deze lip lijn krijgt het gezicht weer een boost en ziet u er jonger uit. De meeste vrouwen kiezen voor een natuurlijk resultaat en voor een zachte, natuurlijke tint. Bij I MAKE-UP zijn er talloze mogelijkheden. Wij kijken samen met u welke het beste past bij uw gezicht!

 

Methode

Bij het aanbrengen van permanente make-up op de lippen zorgen wij dat we altijd de meest natuurlijke vorm van de lippen aanhouden. Wat betekent dat? Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat de linker- en rechterkant van lippen niet hetzelfde zijn. Wij zorgen er dan voor dat door middel van de permanente make-up deze verschillen worden aangepast. We tekenen de vorm daarom eerst na en passen deze aan waar nodig zodat er symmetrie ontstaat. Het is van belang om hier rekening mee te houden, want anders worden alle natuurlijke verschillen juist meer zichtbaar. Vooraf deze tekening maken is dus een zeer belangrijk onderdeel van deze behandeling en zal dan ook tijd enige tijd in beslag nemen. Er zijn verschillende technieken die toegepast kunnen worden, de meeste vrouwen kiezen voor lip shadow of full lips.

 

Resultaat

Het pigment dat in de lippen wordt ingebracht blijft ongeveer 2 jaar goed zitten. Hierna kunt u ervoor kiezen het langzaam te laten vervagen, of u kiest voor een touch up.

 

PMU lip behandeling

Tegenwoordig kunnen wij met een PMU lip behandeling een heel natuurlijk resultaat creëren. We kunnen er zelfs voor zorgen dat het net lijkt of er altijd lipgloss op uw lippen zit. We tekenen dan eerst de lip lijn voor,  zodat duidelijk wordt hoe het er na de pigmentatie uit zou komen te zien. Pas als u helemaal tevreden bent met het resultaat gaan we over tot pigmentatie. Doordat wij gebruik maken van een verzachtende crème, is de behandeling vrijwel pijnloos. De

PMU lip behandeling blijft ongeveer 2 jaar goed zitten. U kunt daarna kiezen voor een nabehandeling, of u kiest ervoor de pigmentatie op een hele natuurlijke manier te laten vervagen.

 

PMU lip correctie

Bent u niet tevreden over hoe uw lippen eruitzien?  Of is er bijvoorbeeld sprake van een operatie of aangeboren schisis? Wij kunnen kleine correcties aanbrengen, zodat u weer tevreden bent over het uiterlijk van uw mond. Permanente make-up biedt hierin de ideale uitkomst.

 

Contra indicatie

Bijna alle lippen zijn geschikt voor pigmentatie, alleen niet als in de buurt van uw lippen moedervlekjes zitten of sproetjes (zie foto hierboven). Als we toch zouden pigmenteren, bestaat er een grote kans dat de sproetjes blauw worden. Dit is een absolute contra indicatie.