Onze PMU behandelingen


Bij I MAKE-UP  kunt u terecht voor permanente make-up op uw wenkbrauwen en lippen, en voor permanente eyeliner. Hoe werkt het? 

 

Intake

Wij beginnen altijd met een uitgebreide intake. Wij controleren grondig of het veilig is om u te behandelen, hierbij houden wij bijvoorbeeld rekening met medicijngebruik. Samen met u overleggen we uitgebreid uw wensen en onze mogelijkheden. Om tot het beste resultaat te komen, zetten wij onze expertise en ervaringen zo in dat we voor u tot de meest passende behandeling komen.

 

Methode

Eenmaal de gewenste behandeling vastgesteld, maken wij eerst een tekening met potlood. Op deze manier krijgt u een goed beeld van hoe het eindresultaat eruit zal zien. Wanneer u tevreden bent met dit beeld, gaan we van start met het aanbrengen van de permanente pigmenten. Om een mooie, natuurlijke kleur te creëren, brengen wij tijdens onze behandelingen verschillende laagjes pigment in. 

 

Het resultaat

In eerste instantie vormt zich op de behandelde huid een flinterdun korstje, dit zal na ongeveer een week beginnen los te laten. Dit heeft even tijd nodig, want niet alle korstjes zullen tegelijk loslaten. Direct na de behandeling zal het resultaat er nog iets donkerder uitzien dan de gekozen kleur. Vanaf ongeveer een week na de behandeling zal de kleurintensiteit steeds iets meer afnemen, en er uiteindelijk uit zal zien als de door u gekozen kleur.

 

Aantal behandelingen

Per persoon verschilt het hoelang permanente make-up blijft zitten. Het kan voorkomen dat niet alle haartjes goed zijn meegenomen in de behandeling, dit is dan ook een van de redenen dat een behandeling meestal niet in één sessie klaar is. Voor het mooiste resultaat houden wij vaak rekening met in totaal drie sessies, met ongeveer 5 tot 6 weken tussen iedere behandeling. Per behandeling kunnen er altijd correcties worden aangebracht in kleur en vorm.

 

Wij werken volgens de verplicht gestelde hygiëne richtlijnen van de GGD. En we zijn GGD gekeurd!

 

Bent u geschikt?


Permanente make-up is ideaal voor als u er altijd verzorgd uit wilt zien, zelfs tijdens een intensieve sportsessie, de sauna of een dagje strand. Toch is het belangrijk om eerst vast te stellen of uw lichaam geschikt is voor een permanente make-up behandeling. Is één van de onderstaande situaties op u van toepassing? Neem dan eerst contact op met uw huisarts om te overleggen of u wel of niet behandeld zou mogen worden met permanente make-up. 

  • Hemofilie
  • Contactallergie  (latex, lidocaine, metalen)
  • Immuunstoornis  (Lupus Erytematodes)
  • Chronische huidziekte
  • Hart- en vaatziekten
  • Verstoorde wondgenezing (o.a Keloid)
  • Bij het gebruik van anti-stollingsmiddelen (bloedverdunners)
  • Diabetes (suikerziekte) alleen van toepassing bij een oogbehandeling
  • Medicijngebruik voor hart- en vaatziekten/ anti-depressiva
  • Hiv, aids